søndag 27. juni 2010

stilige kjoler

var en del fine kjoler i alle mulige fasonger inne på asos.com, fant disse to stilige her=) dette er to kjoler man må ha en litt proposjonert kropp da ;)
synes begge disse kjolene er superfine! denne i crème med rysjer/volanger nederst er jo supertrendy akkurat nå! kjempesøt sånn som den er på bildet, ta et sart chiffonskjerf med roser på over skuldrene og noen nøytrale heels, et tynt "diamant"armbånd og noen tynne, lange "diamant"øredøbber så kjører du stilen helt ut med sart og romantisk.
eller du kan ROCKE den opp ( litt mer min stil ) med en svart, kort dressjakke, brette opp ermene, svarte støvletter eller noen kraftige wedges i svart, litt oversized klokke og noen store smykker i halsen, ååå, så kult! =)
også er det denne svarte & hvite her, som jeg tror er litt enklere å bruke, både i forhold til kropp og tidløshet. siden det er en "wrap"-kjole slipper man unna med litt mer, som rompe og mage ;)

prisene på asos er også veldig snille, men man må ha i bakhodet at det blir toll og moms og gud vet og ikke hva siden det blir shippet fra utlandet =P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar