søndag 24. april 2011

gull på føttene

mmmm, man får jo skikkelig sommerfølelse med det været og de temperaturene vi har hatt nå! =)
så da blir jeg jo veldig sommerinspirert da ;)
og det er lenge siden jeg har hatt et rent skoinnlegg, så her kommer det ett!=)
tenk dere sommerbrune ben( jepps, noen er så heldige at de får det...nei, snakket ikke om meg selv, men det er møøøe pent på sprayboks!), altså...sommerbrune ben, florlette og hvite klær....ooog: GULL PÅ FØTTENE!!! hvis ikke det er lekkert så vet ikke jeg!!!!!
bare husk å stelle føttene, hælene og neglene før dere tar på dere åpne sandaler, for hvis føttene er loslitte kan dere like gjerne slenge på et par slitne crocks =P



alle disse pumpsene/sandalettene er fra Shoes.com, som har et sinnsykt utvalg med sko!!! for å finne fram i alt bør du bestemme deg for hvilke type sko du ser etter, velge farger og størrelser, ellers blir du sittende på denne siden for evig og ALLTIIIID, noe som jo ikke er det værste en skoelsker kan bedrive tiden med ;)

jeg har tatt med mange stroppesandaletter fordi det da ikke blir FOR mye gull, men bare et "hint" av gull på føttene, superüberlekkert!

åpen tå på plattform sender deg opp i høyden ;)

litt blingbling som glitrer i solen er også lekkert, ta det igjen på noen enkle bling i ørene =)

pumps passer jo som sagt til ALT!!! brett opp et par jeans og en enkel t-shirt, VIPS er du glam i solen med en gang ;)

en kort shorts med t-shirt til disse plattform pumpsene blir GREAT! =) sleng på mange, mange armbånd på ene armen, SMASHING!!!

mmm, mange av dere som tenker sommer nå? har dere sett hvor mye grønt som har kommet på trærne bare denne påskeuken!!!? det er snart mai, hurraaaa!!! =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar